Okyanus Uluslarası Taşımacılık Ltd.şti.

Şirket Hakkında
OKYANUS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.

2002 yılında kurulmuş olan OKYANUS Uluslararası Taşımacılık, herbiri konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile İthalat ve İhracat Taşımacılık Sektöründe faaliyet faaliyet göstermektedir. Ülkemizin hızla gelişmekte olan dış ticaret hacmine paralel olarak, yurtdışı acenta ve temsilcilik ağını güvenilir firma ve personel ile geliştiren OKYANUS, ithalat ve ihracat alanındaki tüm deniz, hava ve karayolu taşımalarınızda size özel güvenilir çözümler üretmektedir.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefi ve sloganıyla hizmet veren OKYANUS ; siz değerli müşterilerimize sadece uluslararası taşıma hizmetleri sunan bir firma değil, ithalat ve ihracat sektöründe en güvenilir çözüm ortağınız olmayı hedeflemektedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
CASABLANCA PARSİYEL SERVİS
HAFTALIK DÜZENLİ SEFERLER
DİREKT SERVİS
GÜÇLÜ ACENTE DESTEĞİ
İletişim Bilgileri
Firma: Okyanus Uluslarası Taşımacılık Ltd.şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: TOLGA YAMAN
Adres: Selimiye İskele Cad. n0:52/1 ÜSküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5300091
Faks: (216) - 4959299
Web Sitesi: http://www.okyanustrans.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Okyanus Uluslarası Taşımacılık firma bilgileri. Okyanus Uluslarası Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Okyanus Uluslarası Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Okyanus Uluslarası Taşımacılık Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.