Okyanuskurumsal Hizmetler

Şirket Hakkında
Hizmet Sektöründe 12 yıldır önde gelen şirketlerden birisi olan Okyanus Kurumsal Tüketici Hizmetleri şirketler grubu olarak Odak noktamız müşterilerimizin yaşamını kolaylaştıracak her türlü çözümü sunmaktır.Değişen ekonomik şartlar kamu kurum ve kuruluşlarının ve özel sektörün ihtiyaçlarını, “Daha düşük maliyetle daha yüksek verim" sunabilen firmalar aracılığıyla çözümlemeye yöneltmiştir. Bu amaca hitaben görev yapan şirketimiz, tüm müşterilerine düşük maliyet ve en az riskle yüksek hizmetler sunmaktadır.

Okyanus Kurumsal Tüketici Hizmetleri olarak önceliklerimiz:

•Sürekli gelişmek ve yenilenmek
•Sektörel bilgi birikimleri ve deneyimlerini teknolojiyle desteklemek
•Profesyonel hizmet sunmak
•Kaliteyi yaşam tarzı haline getirmektir

Tecrübeli yöneticiler liderliğindeki başarılı ekip ve güçlü organizasyonumuzla müşterilerimizin ihtiyaç duydukları hizmetleri sorun olmaktan çıkartarak, hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlamak için çalışıyoruz. Hizmet alanında, uluslararası gelişmeleri takip edip, bunları ülkemizin koşullarına uyarlayarak, sizlere en mükemmeli sunmayı amaç edinmiştir.

Hizmette birlikte olmak dileğiyle…

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Okyanuskurumsal Hizmetler
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: SERHAT KIYICI
Adres: ATAKENT MH.1464.CD 44/6 ELVANKENT/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2603533
Web Sitesi: www.okyanuskurumsal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Okyanuskurumsal Hizmetler firma bilgileri. Okyanuskurumsal Hizmetler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Okyanuskurumsal Hizmetler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Okyanuskurumsal Hizmetler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.