Om Grup Hiz.yön.tem.ik.ve İş Güc.san.tic.ltd Şti

Şirket Hakkında
22 Yıllık hizmet sektöründeki ön deneyimin ardından O&M GRUP HİZMET YÖNETİM TEMİZLİK İNSAN KAYNAKLARI VE İŞ GÜCÜ hizmetleri vermek amacı ile 2013 yılında Bursa Merkezli olarak kuruldu
%100 Müşteri memnuniyeti prensibi doğrultusunda, istihdam ettiği personeli sürekli eğitime tabi tutmakta ve teknolojik gelişmeler, müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı olabilme konularında her geçen gün kendini geliştirmektedir.
Teknolojik alt yapısı ve deneyimli personel kadrosu ile sektöre büyük bir güçle giren O&M Grup, yeni bir kalite ve hizmet anlayışı getirerek lider firmalar arasında yer almayı ve sektörde ilk akla gelen markalardan olmayı hedeflemektedir
Om Grup Hiz.yön.tem.ik.ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Om Grup Hiz.yön.tem.ik.ve İş Güc.san.tic.ltd Şti
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: MEHMHET DÜŞMEZ
Adres: Yeni Karaman Mah.Kantar Sk.Asya İşmerkezi No:4 Kat:1 DAİRE 107 Osmangazi
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2499997
Web Sitesi: www.om-grup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Om Grup Hiz.yön.tem.ik.ve firma bilgileri. Om Grup Hiz.yön.tem.ik.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Om Grup Hiz.yön.tem.ik.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Om Grup Hiz.yön.tem.ik.ve İş Güc.san.tic.ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.