Omay Çelik

Şirket Hakkında
Şirketimiz çelik konstrüksiyon ve makina imalatı sektöründe bölgesinde uzun yıllar önemli projelere imza atmış ve sektörün nabzını tutar konuma gelmiştir.Son 5 yılını ağırlıklı olarak yurtdışı faaliyetleriyle geçirmiş olan firmamız son olarak Afrika kıtasında yapmış olduğu tank imalatları ile gurur duymaktadır.Deneyimli personeli ve konularında uzman yönetici kadrosu ile Omay Çelik hedeflerine planladığında daha kısa bir süre içinde ulaşacığını ispatlamış konumdadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Omay Çelik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
Yetkili Kişi: ÖMER AYKUT
Adres: Kocaeli/kullar
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 6513954
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
0,6 Tl/kg Fiyatla Çelik İmalatı Ve Montajı
ÇELİK PROJELERİNİZ İZMİTTEKİ ATELYEMİZDE 0, 6 TL/KG FİYATLA İMALATI, BOYASI, SARFI, MONTAJI DAHİL OLARAK YAPILIR.
Omay Çelik firma bilgileri. Omay Çelik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Omay Çelik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Omay Çelik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.