Oner Mobilya

Şirket Hakkında
1979 yılında Talip Öner tarafından kurulan firmamız başta rustik, klasik ve modern tarzlar olmak üzere çeşitli aksesuar seçeneklerini beğenilerinize sunmaktadır.

Ahşabın ve camın muhteşem senteziyle ortaya çıkan estetiği, güzelliği ve zerafeti yansıtacak tasarımlarıyla dikkat çeken ürünlerimizin yanında müşterilerimizden gelebilecek özel talepleride titizlikle karşılayabilmekteyiz.



Zengin ürün yelpazesi, satış sonrası memnuniyetine yönelik profesyonel yaklaşımıyla ve farklı imalat ve mağaza profiliyle de müşterileri için vazgeçilmez ve güvenilir bir adres haline gelmistir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oner Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: sebahattin oner
Adres: kececipiri mah sen sokak no 13 haskoy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2974303
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.oner-mobilya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oner Mobilya firma bilgileri. Oner Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oner Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oner Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.