Önka Kağıt Ürünleri İmalat Sanayi Ltd.şti

Şirket Hakkında
ZAMANLA YARIŞAN VE FARKLILIK İSTEYEN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ, TECRÜBELİ ELLERLE KAĞIDA RENK KATIYORUZ !!!

Önka Ofset Basım ve Matbaacılık hizmetleri olarak amacımız başta siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik kitap, dergi, katalog, gazete, bülten, afiş, ajanda, takvim, bloknot, defter basımı ve yumuşak kapak amerikan cilt, kapak taslama, mukavva sıvama sert kapak, tel dikiş, iplik dikiş, helezon (plastik), metal spiral ciltleme sinde kaliteli ve ekonomik olarak zamanında teslim etmektir. Uzman kadromuzla baskı öncesi hazırlık aşamasından, baskı sonrası aşamaya kadar olan süre zarfında karşılıklı fikir telakkisi ile en doğru sonuca ulaşmaktayız. Tasarım konusunda sizlere an ve an görsel bilgi vererek işlerinizi takip edebilmeyi sağlamaktayız..

Firmamızın ANKARA’da kuruluşundan bugüne kadar en büyük başarımız, sizlerin bizlere göstermiş olduğu güven ve takdiriniz olmuştur. Bizlerde haklı olarak sevincimizin gururunu yaşamaktayız. Çağın gerisinde kalmamak için her an yeni teknolojileri takip etmekteyiz. Bu teknolojileri kullanarak taleplerinizi daha mükemmel bir şekilde yerine getirmekteyiz.

Bizi tercih ettiğiniz ve bizimle bu yolda beraber yürüdüğünüz için hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Önka Kağıt Ürünleri İmalat Sanayi Ltd.şti
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Diğer Basin Yayin Matbaacilik
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
Yetkili Kişi: Önder Özdemir
Adres: Zübeyde Hanım Mah. Sebzebahçeleri Cad. Keskinler İş Merkezi No: 80 Altındağ / İskitler
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3842686
Web Sitesi: www.onkamatbaa.com
Ürünleri
22x28 cm ebadında, 115 gr. Sora topaz kuşe kağıda 5 renk basımı yapılıp, iplik dikiş, graft sırt kağıdı, şiraze ve kapak rengine uygun kurdele kul...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Önka Kağıt Ürünleri firma bilgileri. Önka Kağıt Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Önka Kağıt Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Önka Kağıt Ürünleri İmalat Sanayi Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.