Online Kozijnen Offerte

Şirket Hakkında
kozijnen, deuren, ramen, veranda, rolluiken islerini yapmaktayiz. hollandali sirketlerin yuksek fiyatlarindan dolayi bir cok turk vatandasimiz evlerindeki pencerelerini degistirememekte ve yuksek gaz faturalari odemektedir.biz sirket olarak turk vataslarimiza en uygun fiyatlari saglamayi amaclamaktayiz. ve o kadarda idaliyiz. her turlu pvc pencere islerinizde yardimci olmak isteriz. vira ramen & deuren tel:0 634 92 68 83 fax:0 40 243 57 77
Online Kozijnen Offerte
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Online Kozijnen Offerte
Sektörü: İnşaat / Emlak » PVC Pencere
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
Yetkili Kişi: sait
Adres: eindhoven
Şehir: eindhoven
Ülke: hollanda
Telefon: (163) - 4926883
Web Sitesi: www.onlinekozijnenofferte.nl
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Online Kozijnen Offerte firma bilgileri. Online Kozijnen Offerte adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Online Kozijnen Offerte ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Online Kozijnen Offerte firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.