Onlinesaatci, Online Saat Mağazası

Şirket Hakkında
Global marka orjinal kol saatlerinin satışının yapıldığı sitede, saatler garantili olarak orijinal kutularında ve hediye paketi yapılarak Tüm Türkiye'ye kargolanmaktadır.
Onlinesaatci, Online Saat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Onlinesaatci, Online Saat Mağazası
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Saat
İkincil Sektörü:Saat, Gözlük, Mücevher » Saat, Gözlük, Mücevher Diğer
Yetkili Kişi: Şafak Özdemir
Adres: Molla Fenari Mah. Türk Ocağı Cad. No:3 Kat:4 Cağaloğlu /İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2284488
Web Sitesi: http://www.onlinesaatci.com
Ürünleri
Erkek Kol Saati orjinal kutusu, garanti sertifikası (2 yıl garantili) ve hediye paketi ile adresinize sigortalı kargo ile teslim edilecektir.
Bayan Kol Saati orjinal kutusu, garanti sertifikası (2 yıl garantili) ve hediye paketi ile adresinize sigortalı kargo ile teslim edilecektir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Onlinesaatci, Online Saat firma bilgileri. Onlinesaatci, Online Saat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Onlinesaatci, Online Saat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Onlinesaatci, Online Saat Mağazası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.