Onlinesatınal Bilgi Teknolojileri

Şirket Hakkında
Firmamız 2006 yılından bu yana Perpa Ticaret Merkezinde E-Ticaret hayatına başlamıştır. 4600 Aktif firmanın yer aldığı iş merkezimizde uzun yıllardır. binlerce ürünü stoktan teslim şekli ile hizmet vermektedir. Firmamız ve Hizmetlerimiz : muadil toner satışı, iş elbiseleri, iş güvenliği ekipmanları, müzik aletleri, yazılım program satışı, web tasarım, e-ticaret sitesi paketleri satış gibi bir çok kategoride satış yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Onlinesatınal Bilgi Teknolojileri
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Hakan Keleş
Adres: H.rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sok. No: 1/a Perpa Ticaret Merkezi Kat 7 B Blok Mavi Avlu No 1073 okmeydanı İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1671440
Web Sitesi: https://onlinesatinal.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Onlinesatınal Bilgi Teknolojileri firma bilgileri. Onlinesatınal Bilgi Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Onlinesatınal Bilgi Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Onlinesatınal Bilgi Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.