Onlineyurtbul.com Online Özel Öğrenci Yurdu Arama

Şirket Hakkında
Onlineyurtbul.com bir Teknogelişim Medya Planlama ve Reklam Ajansı markası olup;
Özel yurt sektöründeki işletmelere profesyonel iletişim çözümleri sunan ve ulusal çapta hizmet veren yapısıyla, medya planlama sektöründe ciddi yatırımları derin tecrübesiyle birleştirerek proje üreten Teknogelişim’in en yeni üyesidir.
Onlineyurtbul.com, başta yüksek öğrenim özel öğrenci yurtları, apartları ve pansiyonları olmak üzere; sektörde hizmet veren şirketlerin hedef kitlelerine en doğru şekilde ulaşmasını; aynı şekilde de başta yüksek öğrenim olmak üzere tüm eğitim seviyelerindeki öğrenci ve çalışanların ihtiyaçları doğrultusunda en doğru hizmeti bulmalarını sağlayan bir yapıdır.
Yılların ve sayısız projenin verdiği tecrübeyi, güncel teknik ve teknolojilerle harmanlayarak ortaya çıkarılmış olan onlineyurtbul.com, özel öğrenci yurdu sektöründe hizmet veren işletmeler ve müşterileri için en seri çözümleri, ekonomik ve yüksek kalite anlayışıyla sunar.
Onlineyurtbul.com Online Özel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Onlineyurtbul.com Online Özel Öğrenci Yurdu Arama
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: ömer koca
Adres: Osman Kavuncu Blv. Düvenönü İş Mrk. Kat:2 No:206
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3203840
Web Sitesi: http://www.onlineyurtbul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Onlineyurtbul.com Online Özel firma bilgileri. Onlineyurtbul.com Online Özel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Onlineyurtbul.com Online Özel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Onlineyurtbul.com Online Özel Öğrenci Yurdu Arama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.