Only Englısh

Şirket Hakkında
The Only English School (TOES)’da İngilizce eğitimleri, sürekli yenilenen ve güncelleştirilen ve tüm dünyada benimsenen en modern yöntemlerle verilmektedir. ‘’İletişimsel Yaklaşım Metodu’’ kullanılmakta ve İngilizce öğretimi öğrencilerimiz için, bir fobi olmaktan veya sıkıcılıktan kurtarılıp, zevk alabileceğiniz bir hale dönüştürülmektedir.
TOES’da lisan dört ana öğesiyle (Okuma, Konuşma, Anlama ve Yazma) ayrılmaz bir bütün olarak verilmektedir.sınıflarımız maksimum 14 kişilik gruplardan oluşturulmaktadır.ANADİLİ İNGİLİZCE OLAN YABANCI ÖĞRETMENLER (İngiliz, Amerikalı, Avustralyalı, Kanadalı) ve yine kadrolu Türk Öğretmenler görev yapmaktadır. Sadece İngilizce konuşulmasına izin verilen bu ortamda okul içindeki ilan panolarında duyurulan ve yine öğrencilerimizin eşliğinde düzenlenen etkinliklerden
hem pratik yaparak, hem de eğlenerek ÜCRETSİZ olarak yaralanılabilir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Only Englısh
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Tansel Dikmen
Adres: Cumhuriyet Cd. no:35/8
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (462) - 3268770
Faks: (462) - 3268770
Web Sitesi: http://www.only-english.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Only Englısh firma bilgileri. Only Englısh adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Only Englısh ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Only Englısh firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.