Ooo " Baykal"

Şirket Hakkında
2000 Yilinda kurmus oldugum "BAYKAL"ltd/sti.ile toptan ve perakende gida urunleri satmaktayim.500 uzerinde cesit ve 26 farkli firmanin distributorlugunu yapmaktayim.
Firmam gida sektoru paralelinde Orman ve Orman urunleri (Tomruk-Kereste)imalati ve ihracatini yapmaktadir.2005 yilinda Kirov sehrinde kurmus oldugum hizar atolyesi ile Siktivkar-kirov-ijevsk-perm bolgeleri cam agaci isliyorum.Turkiye ye rostov ve eisk uzerinden bircok firmaya tomruk ve kereste ithalati yapmis bulunmaktayim.
Bu urunler hakkinda size yardimci olabilecegim kanisindayim.Ilgili firmalara itina ile urun satmayi veya urunlerinizi rusya pazarinda guven ortami icerisinde pazarlama garantisini Firmam ve kendim olarak taahhut ederim.Saygilarimla
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ooo " Baykal"
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Hurda
Yetkili Kişi: Hakan
Adres: Kazan-Gagarina 2/A 10
Şehir: Kazan
Ülke: Tatristan/RUSYA
Telefon: (843) - 5621196
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ooo " Baykal" firma bilgileri. Ooo " Baykal" adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ooo " Baykal" ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ooo " Baykal" firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.