Ooo. "moscowsupplier" Dış Ticaret & Danışmanlık Hizmetleri

Şirket Hakkında
Firmamız Ülkemizde büyüme ve gelişme çabası içinde olan KOBİ’lerin ve kurumsallaşma yönünde önemli adımlar atmış tüm firmaların rekabet edebilir ve kuşaklar boyu kalıcı organizasyonlar haline dönüşebilmeleri yönünde destek vermekte, gelişim yolculuklarında başarılı olmalarını sağlamak amacıyla onlara eşlik etmektedir.

2012 Yılı İtibarı İle Yurt İçi ve Yurt Dışı Genişleyen Müşteri Portföyü İle Yeni Bir Yapılanmaya Gitmiş ve Farklı Sektörlerdeki Faaliyet Alanını Genişleterek Çalışmalarına devam etmektedir.

Moscow Supplier Dış Ticaret & Danışmanlık Co. Ltd. şuanda sektördeki bir çok firmaya ""KURUMSAL ARACILIK HİZMETLERİ"" ve "ÇÖZÜM ORTAĞI"" olarak başarı ile hizmet vermektedir.

Otel Konaklama, Kiralık Ev, Tercümanlık, İthalat ve İhracat Danışmanlığı, Gümrükleme, Lojistik, Fuar Katılım Hizmetleri, Taksi, Aracılık Hizmetleri, Firma Tanıtım, SEO, Web Tasarım, Mailing gibi alanlarda sizlere hizmet vermektedir.
Ooo. "moscowsupplier" Dış
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ooo. "moscowsupplier" Dış Ticaret & Danışmanlık Hizmetleri
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Nihat Kuşcuoğlu
Adres: 109348, Ulitsa Guryanova D.2 Moscow/russia
Şehir: Moskova
Ülke: Rusya Federasyonu
Telefon: (916) - 4143916
Web Sitesi: http://moscowsupplier.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ooo. "moscowsupplier" Dış firma bilgileri. Ooo. "moscowsupplier" Dış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ooo. "moscowsupplier" Dış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ooo. "moscowsupplier" Dış Ticaret & Danışmanlık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.