Op.dr.hakan Bayraktar;bodrum Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Şirket Hakkında
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı op.dr.hakan bayraktar bodrum merkezde A Plus muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.Merkezimizde gebelik takibi, riskli gebelik takibi, anomali ultrasonu, her türlü jinekolojik muayene ve ameliyatları yapılmakta olup, 4 boyutlu renkli doppler ultrasonografi, yara yakmak için elektro koter ve criyo koter ( yakma ve dondurma) işlemleri, ikili, üçlü, dörtlü test muayeneleri , geniital estetik ameliyatları, kızlık zarı operasyonları, vaginal smear (PAP test), akıntı kültürleri ve direkt mikroskopisi yapılabilmektedir.
Merkezimiz Konacık arıtma tesisi ile Adliye'yi birleştiren cadde üzerinde, bodrum turgutreis ana karayolunda bulunan LC Waikiki mağazasının arkasındaki ana caddeye paralel cadde üzerindedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Op.dr.hakan Bayraktar;bodrum Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: Hakan bayraktar
Adres: Konacık kanuni Sultan Süleyman cad. No:59 BODRUM LC Waikiki arkası,Konacık arıtma tesisi adliye arası
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 3193313
Web Sitesi: www.hakanbayraktar.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Op.dr.hakan Bayraktar;bodrum Kadın firma bilgileri. Op.dr.hakan Bayraktar;bodrum Kadın adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Op.dr.hakan Bayraktar;bodrum Kadın ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Op.dr.hakan Bayraktar;bodrum Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.