Opencart Modül

Şirket Hakkında
OpencartModul.net açık kaynak kodlu Opencart alt yapısına sahip e-ticaret sitelerinin ihtiyacı olan modül, tema, seo, hosting, özel yazılım ve tasarım çalışmalarının barındığı bir destek sitesidir.
Bireysel, kurumsal ve bayi odaklı hizmet veren OpencartModul.net sizlere ve müşteri portföyünüze A’dan Z’ye ihtiyaç olan tüm alanlarda destek vermektedir.
OpencartModul.net sitemiz üzerinden 1.5.x ve 2.x sürümlerine ait hazır modülleri ve temaları temin edebileceğiniz gibi opencart tasarım ve opencart modül ihtiyaçlarınızı da karşılayabilirsiniz.
Sanal Yönetmen iştiraki olan OpancartModul.net günümüzde en çok kullanılan açık kaynak kodlu opencart alt yapısı için, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını profesyonelce karşılamak için yapılandırılmıştır.
Bu ihtiyaçlar doğrultusunda sitemiz üzerinde ki hazır modüller aracılığıyla opencart geliştirme modülleri, ürün sayfası ve listeleme modülleri, opencart tasarımcı modülleri, ödeme ve sanal pos modülleri, opencart seo modülleri, filtreleme modülleri, opencart admin panel modülleri, xml entegrasyon modüllerine ulaşabilirsiniz.
Modüllerle beraber ihtiyacınız doğrultusunda sektörünüze uygun hazır opencart temalarımızı satın alabilir ya da projenize uygun tasarım çalışması yaptırabilirsiniz.
Tüm bunların yanı sıra ihtiyacınıza uygun özel çözümler üretmekteyiz. Proje geliştirme aşamasından uygulama adımına kadar kaliteli hizmet sunmaktayız. Özel çözümlerimizin başında opencart özel modül yazılımları, opencart alt yapıları için n11, gittigidiyor, sahibinden vb. platformlar için xml ve api entegrasyonları, opencart sitelerine özel mobil uygulamalar geliştirmekteyiz.
OpencartModul.net sitemiz üzerinden ihtiyacınıza uygun modül ve temaları tek tek satın alabileceğiniz gibi opencart e-ticaret paketlerimiz içerisinden hazır paketlerimizi de satın alabilirsiniz. Bu paketler doğrultunda barınma ihtiyacını karşılayabilmek adına opencart hosting hizmeti de sunmaktayız.
Opencart Modül
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Opencart Modül
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Opencart Modül
Adres: İzzetpaşa Mah. Ayazma Yolu Sk. No:29/3, 27359 İstanbul/şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 4412112
Web Sitesi: https://opencartmodul.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Opencart Modül firma bilgileri. Opencart Modül adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Opencart Modül ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Opencart Modül firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.