Oray Prefabrik

"hayallerinizle sınırlıyız..."

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ
Oray Prefabrik, Prefabrik yapılar konusunda çeşitli firmalara hizmet veren Osman ALDEMİR tarafından kuruldu. Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik yapı üretimi ve montaj/demontaj hizmeti veren Oray Prefabrik bu alanda yurtiçi ve yurtdışında inşaat firmalarının şantiye binalarının kurulmasını sağlamıştır. 2005 yılı başında sektördeki çeşitli firmalarda tasarım, üretim, pazarlama ve kalite yönetim bölümlerinde yönetici olarak çalışmış, uluslararası birçok projede imzası olan genç ve dinamik mühendis, kalite uzmanı ve mimarları bünyesine katarak gelişmiş, 2007 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sisteminin uygulanmaya başlanması ile bu gelişme olumlu yönde ivme kazanmıştır.
Oray Prefabrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kullanılan malzeme standartlarına göre, 1200 mm. veya 1250 mm. nin katları ile, istenen uzunluk ve genişlikte her türlü yerleşim planına uyarlanabilen, depreme ve her türlü iklim şartlarına dayanıklı, hafif, hızlı üretilen ve hızlı monte edilen yapılardır. Saçak yüksekliği ihtiyaca göre 2500-2800-3000 mm., yapı tek veya 2 katlı olabilir. Tüm statik hesaplar yapının kurulacağı yerin kar yükü, rüzgar yükü, deprem bilgileri, iklim şartları dikkate alınarak yapılmaktadır. Standart üretimlerde kar yükü 80 Kg/m² rüzgar yükü 102 Km/h dir. Birleşim ve kapatma elemanları galvanizli sac olup toz boya ile koruma altına alınmaktadır. İç ve dış duvarlarda her iki yüzü çimentolu yonga levha olan sandviç paneller kullanılır. 4+12+4 ısıcamlı PVC doğramaları, çelik dış kapıları, ahşap panel iç kapıları, veranda ve pencere korkulukları takılı, istendiği taktirde TSE belgeli 1. Sınıf malzeme kullanılarak döşenmiş elektrik ve sıhhi tesisatı, vitrifiye ve armatürleri mevcut, iç ve dış boyası yapılmış, kullanıma hazır olarak teslim edilirler. Çatıda shingle, boyalı sac, cephede vinyl siding, dokulu çimentolu yonga levha gibi alternatif malzemeler kullanmak mümkündür.
KULLANIM ALANLARI
Afet Konutları
Bağ Evleri
Köy Evleri
İşçi ve Personel Lojmanları
Askeri Lojmanlar
Sosyal Tesisler
Okullar
Şantiye Yapıları
Hastaneler
Kamp Alanları
Havuzlar ve bilumum alanlarda kullanılabilecek yapılar ortaya çıkartılabilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Oray Prefabrik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: GÜLŞEN ORAL
Adres: HURDACILAR SAN.SİT.A-5 BLOK NO:845 YENİMAHALLE / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 8152110
Faks: (312) - 8152112
Web Sitesi: www.orayprefabrik.com
Ürünleri
İstediğiniz ölçü ve mimaride, uygun maliyetlerle, hızlı, dayanıklı konut çözümleri Kullanılan malzeme standartlarına göre, 1200 mm. veya 1250 mm....
1, 20 x 1, 20 m. ‘den başlayarak 3, 60 x 12, 00 m. ebatlarına kadar, demonte ya da montajlı olarak, değişik ölçülerde üretilebilen konteynerlerin tü...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oray Prefabrik firma bilgileri. Oray Prefabrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oray Prefabrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oray Prefabrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.