Orion Ajans

Şirket Hakkında
Biz Orion Reklam ajansı ekibi olarak;
*Reklam ajansının “tam hizmet” kapsamına fikir ve iş üretmesi gerekliliğini çok önceden fark edip, uygulamaya koyan, deneyimli bir ekibe ve tecrübeye sahip bir reklam ajansıyız.
*Reklam verenin kapımızı çalmasına neden olan ihtiyaçları değerlendirip, zaman, emek ve para kaybı yaşamadan, üstüne en uygun çözüme kavuşmasını sağlamak bizim işimizdir.
*Ekip olarak sıfırdan bir marka yaratmayı da mevcut bir markaya değer katmayı da severiz.
*Başarılı işlere imza atmak için, oldukça titiz ve araştırmacı bir şekilde, ciddi vakit ayırarak çalışmamız gerekir.Bu nedenle kalabalık müşteri portföyü ile zamana karşı iş çıkarmaya çalışmak yerine az ama öz müşteri ile çalışmayı tercih ederiz.
*Büyük markaların yüksek bütçeli kampanyalarını gerçekleştirmenin yanı sıra sadece “bir web sitem olsun” diye gelen reklam verene de severek hizmet veririz.
Orion Ajans
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Orion Ajans
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
Yetkili Kişi: gökhan ilhan
Adres: İzmir cad.Sümer 1 Sokak 7-31 06430 Kızılay,Çankaya / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2305661
Web Sitesi: www.orionajans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Orion Ajans firma bilgileri. Orion Ajans adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Orion Ajans ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Orion Ajans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.