Orion Ajans Reklam

"Reklam- Tasarım- Tanıtım"

Şirket Hakkında
32 Senelik Tecrübe ve alanlarında uzman çalışanları ile yeni kurmuş olduğumuz Orion Ajans Reklam firmamız daha önce Ca-Se Reklam, Matex Ajans olarak faliyet göstermiş kuruluşların geneli olarak Orion Ajans Reklam İsmi ve Logosu altında hizmet sağlamaktadır.

Orion Ajans yeni bir oluşum ve teknolojik digital sistem destekli, profosyonel uzman kadrosuyla ve son sistem digital makine parkuru ile hizmetlerinin sınırlarını zorlayarak, global düşünce zihniyeti içerisinde; bölgesinde ve ülke genelinde sorunsuz iş anlayaşı, hizmet ve gününde iş teslimiyatını kendisine misyon edinmiştir. Ayrıca garanti kapsamı dışında veya süresi dolan ürün ve imalatların, arkasında durup takip, tadilat, tamirat, ve periyodik bakımlarının da takiplerini sizler için yapmaktadır Yaptığı her ürünün ve imalatın arkasında olup kalitesinden ödün vermemektedir.

Geniş Hizmet Kaynağını kendimize ilke edinerek vizyonumuzu sürekli yüksek tutuyoruz. Hayallerin tasarıma, tasarımın gerçeğe dönüştüğü ofisimize sizleride hayallerinizi gerçekleştirmeye bekliyoruz.

Orion Ajans ve Reklam Alanya da Alanyum Avm nin yanında merkezi bir konuma sahiptir. Orion Ajans Workshow'umuz ofisimiz içerisinde sizlerin beğenesine sunulmaktadır.

Hayalleri olan ve hayallerini gerçeğe yansıtmak isteyen herkesi ofisimize bekleriz.
Orion Ajans Reklam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Orion Ajans Reklam
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Elif Kaptanoğulları
Adres: Cumhuriyet Mah. Bergamut Sok No 5c Alanya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 5152529
Web Sitesi: www.orionajansreklam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Orion Ajans Reklam firma bilgileri. Orion Ajans Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Orion Ajans Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Orion Ajans Reklam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.