Orionnet Bilişim Teknolojileri

Şirket Hakkında
2002 yılında Ankara’da kurulan Orionnet Bilişim Teknolojileri, kuruluşundan bu yana Kamu ve özel sektörün; teknoloji ve otomasyon ihtiyaçlarını karşılamaya ve müşteri odaklı toplam çözümler üretmeye yönelik olarak bilişim sektöründe hizmet vermeknin yanısıra, 2008 yılından itibaren Online Mağazacılık alanında da tüm Türkiye kapsamında müşterilerine hizmet vermektedir.
Orionnet Bilişim Teknolojileri, kurumsal yapılanmasını, proje geliştirme, çözüm üretme, ürün sağlama ve teknik destek konularında hizmet verecek şekilde gerçekleştirmiştir. Bu sayede, çok kısa sayılabilecek bir sürede, referanslarımızda da görebileceği gibi, pek çok kamu ve özel sektörün Ankara içi ve dışındaki otomasyon projesi tarafımızdan başarıyla tamamlamıştır. Aynı zamanda bu kurumların pek çoğunun teknik desteği de halen tarafımızdan verilmektedir.
Sektördeki pek çok firmadan farklı olarak Orionnet Bilişim Teknolojileri, yalnızca donanım temininde değil; teknolojik ihtiyaçların tespiti, projenin geliştirilmesi, uygun altyapının oluşturulması, donanım temini ve kurulumu, yazılımların yüklenerek çalışır hale getirilmesi, gerekli eğitimlerin verilmesi, veri güvenliğinin sağlanması, periyodik bakımlarının yapılması ve teknik servis ve destek hizmeti verilmesi işlerinin tümünü anahtar teslimi proje mantığında yürütmeye odaklanmıştır.
Günümüzde kamera ve görüntü sistemlerinin de bilgisayar ve otomasyon sistemleri ile bütünleşmiş hale gelmesi üzerine, yine müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak, firmamız bu alanda da çalışmaya başlamış ve bu konuda da başarılı projeler gerçekleştirmiştir.

Orionnet Bilişim Teknolojileri olarak başlıca faaliyet alanlarımız;

-Online Mağazacılık
-Otomasyon İhtiyaç Tespiti ve projelendirme
-Network Altyapısı Projelendirme ve Uygulama ( Kablolama )
-Donanım temini ve kurulumu
-Yazılım temini ve kurulumu
-Teknik Destek
-Internet bağlantısı
-Web Sayfası tasarımı ve Hosting olarak sıralanabilir.
Orionnet Bilişim Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Orionnet Bilişim Teknolojileri
Sektörü: Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Mağazacılık
Yetkili Kişi: Kadir Öztunca
Adres: BAĞDAT CAD. NO:93 Z-15 YENİMAHALLE/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3976441
Faks: (312) - 3976435
Web Sitesi: http://www.orionnet.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Orionnet Bilişim Teknolojileri firma bilgileri. Orionnet Bilişim Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Orionnet Bilişim Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Orionnet Bilişim Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.