Orjinal Metal Ürünleri Sanayi Ticaret A.ş.

Şirket Hakkında
Orjinal Metal olarak yarı mamul bakır alaşımı pirinç takoz, pirinç çubuk ve pirinç profil üretimi konusunda 1979’dan beri Türkiye’nin en önemli oyuncuları içeresindeyiz. Her türlü kesitte pirinç pres ve kalibre; yuvarlak, kare, altıgen çubukların yanı sıra, değişik ölçü ve şekillerde özel profiller; 220 mm.' ye kadar istenen çap ve boylarda pirinç biyet(takoz) üretimi gerçekleştiriyoruz. 24.000 m2’lik kapalı alana sahip tesislerimizde 95 personelimiz ile Avrupa Normu(EN) ve Amerikan Normuna (ASTM) uygun olarak, hızlı talaşlı imalat ve işlenebilirliğe mükemmel uyum sağlayan ürünler üretiyoruz.
Pirinç çubuk/profil/takoz ürün grubu ısıtma&soğutma, sıhhi tesisat, otomotiv, güvenlik, medikal ekipmanlar, akışkan kontrol ve test cihazları gibi çok farklı sektördeki işletmelerin standart girdisi olmaktadır. Bu nedenle de sunduğumuz ürünlerin kalitesine çok büyük önem veriyoruz.
İş süreçlerimizin her aşamasında "kalite standardını" garanti ediyoruz ve müşterilerimizin gerekliliklerini her aşamada karşılayarak, sürekli gelişerek kaliteli ürünler sağlıyoruz. Tüm faaliyetlerimiz ve ürünlerimiz için ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri uyum sağlamanın yanında, çevre dostu üretim yapmasını sağlayan RoHS Direktifine uygun üretim yapmaktayız.
Orjinal Metal Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Orjinal Metal Ürünleri Sanayi Ticaret A.ş.
Sektörü: Maden ve Metal » Döküm Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Adil Kaplan
Adres: Kıraç, Akçaburgaz Mah. 129. Sokak, No:4, Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4440450
Web Sitesi: www.orjinalmetal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Orjinal Metal Ürünleri firma bilgileri. Orjinal Metal Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Orjinal Metal Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Orjinal Metal Ürünleri Sanayi Ticaret A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.