Orkisan Mermer Sanayi Ve Ticaret A.ş.

Şirket Hakkında
1957 yılından beri, taş ve-toprakla ilgili sanayi sektöründe uğraş veren Orhon ailesi, 1990 yılında Hüsnü Orhon Başkanlığında Orkisan Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş yi bir aile şirketi olarak kurdu.

1998 yılında Çorum Organize Sanayi Bölgesinde 21.500 m2lik alan üzerinde, 2000 m2si kapalı olmak üzere fabrika kuruluşunu tamamlayarak üretime başlamış ve sektördeki yerini almıştır.
Kaliteli üretim felsefesini kurumsal bir hayat tarzı olarak benimsemiş Orkisan Mermer nitelikli personel gücü, kaliteli makine parkı ve mermerleri ile müşterilerinin her türlü istek ve taleplerini en üst düzeyde karşılamaya hazırdır.

Bu vesileyle birlikte çalıştığımız ve çalışacağımız kişi ve kurumlara saygılarımızı sunarız.
ORKİSAN A.Ş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Orkisan Mermer Sanayi Ve Ticaret A.ş.
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Kenan & Kerem ORHON
Adres: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 10. CADDE SALİH AYDIN BULVARI ÇORUM
Şehir: Çorum
Ülke: Türkiye
Telefon: (364) - 2540000
Faks: (364) - 2540000
Web Sitesi: www.orkisan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Orkisan Mermer Sanayi firma bilgileri. Orkisan Mermer Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Orkisan Mermer Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Orkisan Mermer Sanayi Ve Ticaret A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.