Orkun Egitim Kurumları

Şirket Hakkında
Orkun Eğitim Kurumları , "İş Arayan Değil ; İş İçin Aranan Kişi Olun " sloganını kendine rota belirlemiş , 1995 yılında , eğitim sektöründe kendini ispatlamış olan kadrosuyla yola çıkmıştır.

Orkun Eğitim Kurumları , teknolojinin her adımını takip etmekte , değişen dünyaya ayak uydurmayı kendine ilke edinmekte , eğitim ve hizmet kadrosundaki personelini , piyasa deneyimi olan kişiler arasından eleyerek seçmekte , her ne olursa olsun , öğrencisinin emeğini ve eğitim alma hakkını karşılıksız bırakmamayı en önemli vazife ve erdem olarak değerlendirmektedir
Orkun Eğitim Kurumlarında eğitim , haftanın 7 günü , günün her saatinde gerçekleşmektedir . Ders saatlerimiz , tüm öğrencilerimizin katılabilmesi maksadıyla , onlara uyan saat dilimleri seçilerek ayarlanmaktadır . Biz , her türlü desteği öğrencimize sunmaktayız . Eğitim sonrasında yaşanılan herhangi bir sıkıntı , kurumumuz tarafından koşulsuz şartsız öğrencimizin memnuniyeti ile sonuçlandırılmaktadır . Kendini , eğitim aldığı programa hakim görmeyen öğrenci , eğitiminin sonrasında da eğitimcilerimizden yararlanabilir , kurumumuzun etüt ve internet imkanından faydalanmaya devam edebilir.
Orkun Egitim Kurumları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Orkun Egitim Kurumları
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bilgisayar Kursu
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bilgisayar Eğitimi
Yetkili Kişi: ÖMER GÜRBÜZ
Adres: İNÖNÜ PARKI YANI PARK CAFE ÜSTÜ ÖZELSANCAK İŞ KAT 1
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 3632224
Web Sitesi: www.orkunegitim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Orkun Egitim Kurumları firma bilgileri. Orkun Egitim Kurumları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Orkun Egitim Kurumları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Orkun Egitim Kurumları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.