Oscar Rent A Car Travel Agency

Şirket Hakkında
Oscar Rent A Car & Seyahat Acentası 1994 yılından bugüne kalitede ödün vermeden çalışan ve çalıştığı firmalarda yapılan işin standarlarını oluşturan bir firmadır. Oscar Turizm , Dalaman rent a car taşımacılık sektöründeki gelişmeleri sürekli takip ederek, 3 yaş altı araç filosuyla ve en az bir yabancı dil bilen kadrosuyla hizmet vermektedir.

"Önce İnsan" ilkesiyle yola çıkarak, %100 misafir memnuniyetini benimseyen, yapılan işin getireceği maddi varlığın dışında can güvenliği konusunda gösterdiği titizlikle öne çıkmaktadır. Tüm karayolları taşımacılık belge ve standartlarına sahip filosuyla ülkenin dört bir yanında hizmet veren araç kiralama ve transfer bölümlerinin yanı sıra, uçak bileti, yurtiçi otellerinde erken rezervasyon imkanı, lokal günlük veya programlı turlarla da turizm sektöründe yerini almaktadır.

Hizmet kalitemiz Uluslararası Standartlarda, eksiksiz müsteri memnuniyeti için uzman ve deneyimli kadromuz ile profesyonel bir ekip çalışmasıyla karşılanacaksınız.

Şirketimiz, Oscar Rent A Car Seyahat Acentasi Türsab'ın 2698 nolu üyesidir. Araç kiralama dışında ilgili kanunlar uyarınca transfer ve turistik amaçlı gezi organizasyonu yapmaya yetkilidir. Transfer ve ofis departmanında, ve gezi organizasyonunda görevli elemanlarımız en az bir yabancı dil bilen , konusunda deneyimli personeldir.

Cazip fiyatlarımız ve kaliteli servisimiz ile her zaman hizmetinizdeyiz.


Dalaman, Fethiye, Kalkan, Kaş, Marmaris, Bodrum, İzmir, Antalya Bölgelerinde hizmet vermektedir
Oscar Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oscar Rent A Car Travel Agency
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: Osman KOYUNCU
Adres: Mustafa Kemal Bulvarı 22 Metrelik Yol üzeri Migros Karşısı No : 13 Fethiye MUĞLA
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 6127778
Web Sitesi: www.oscarrentacar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oscar Rent A firma bilgileri. Oscar Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oscar Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oscar Rent A Car Travel Agency firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.