Osmanlı Şerbeti Firması

Şirket Hakkında
Şerbet yüzyıllar boyu sevilerek içilen gelenekselleşmiş içeceğimizdir. Şerbetin birçok çeşidi vardır ve günümüzde de sevilerek tüketilmeye devam etmektedir. Lezzetli ve ferahlatıcı bir özelliği olan Osmanlı şerbeti yaz kış sevilerek tüketilen katkısız ve doğal bir içeceğimizdir. Misafirlerimize Osmanlı şerbeti ikram etmek onların mutlaka beğenisini kazanmamıza yardımcı olur. Demirhindi şerbeti ise içerdiği demirhindi meyvesi ve beraberinde kullanılan kırk çeşit baharatla adeta bir şifa deposudur. Antioksidan etkiye sahiptir ve kansere karşı mükemmel bir savaşçıdır. Demirhindi şerbeti içenler bu yüzden bu şerbeti içerken sadece serinlemekle kalmaz adeta şifa denizine bir adım atmış gibi olurlar. Ramazan şerbeti ise özellikle Ramazan ayında ve yaz aylarında özellikle tercih edilir. Çünkü sadece serinletmekle kalmaz susatmayı önlemeye yardımcı olduğu için aranılan bir içecektir. Aynı zamanda diğer şerbetler gibi hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen Ramazan şerbeti bu yönüyle de ön plana çıkar.
Osmanlı Şerbeti Firması
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Osmanlı Şerbeti Firması
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Kenan YILMAZTÜRK
Adres: Maraşal Çakmak Mah. Cengaver Sok. No:7 Güngören/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 1623544
Web Sitesi: http://www.osmanliserbeti.org/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Osmanlı Şerbeti Firması firma bilgileri. Osmanlı Şerbeti Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Osmanlı Şerbeti Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Osmanlı Şerbeti Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.