Otaksan Oto Aksesuar

Şirket Hakkında
www.spoylerkarlik.com
Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde Bulunan Firmamız 1995den bugüne kadar fiberglas oto aksesuar ürünleri olan spoyler, karlık ve macbiel imalatı alanında faaliyet göstermektedir.

İş Felsefimiz iş ahlakı ve disiplin üzerine kurulmuştur.

En önemli kriterimiz ise müşteri memnuniyeti olup en kaliteli ürünü en uygun şartlarla müşterilerimize ulaştırmaktır.



VİZYONUMUZ
Değerlerimiz, bilgimiz ve çalisanlarimizla, müsterilerimizin ve tedarikçilerimizin memnuniyetini saglamak ve gelisime pararel olarak kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak temel amacımızdır.




MİSYONUMUZ
Sürekli gelisim anlayisi ile, bilgi ve tecrübemizden yararlanarak, ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimizin beklentilerine uygun hale getirmek. Müsterilerimiz ve tedarikçilerimizle köklü ve uzun süreli iliskiler kurmak. Tüm çalisanlarimizi tesvik etmek ve basarilarini desteklemek. Olasi
Otaksan Oto Aksesuar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otaksan Oto Aksesuar
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Aksesuar
Yetkili Kişi: ARİF AKBULUT
Adres: 1519 SOK NO:62 İVEDİK ORGANİZE SANAYİ
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3940894
Web Sitesi: www.spoylerkarlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otaksan Oto Aksesuar firma bilgileri. Otaksan Oto Aksesuar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otaksan Oto Aksesuar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otaksan Oto Aksesuar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.