Oto Control Oto Ekspertiz

Şirket Hakkında
Otocontrol Oto Ekspertiz 2.El otomobil alım – satımlarda oto ekspertiz makinaları ve ölçüm aletleri ile araçları test, inceleme ve raporlama yapılarak insan hayatını kolaylaştırmak, yanılgı ve hatalı alışverişi engellemek amaçlı kurulmuş sektörün 6yıldır içerisinde bulunan ayrıca 2016 yılından beride Türkiye geneli oto ekspertiz bayiliği veren kurumsal, tescilli oto ekspertiz firmasıdır.

Öncelikle kalite anlayışını her zaman korumak, teknolojiyi yakın takip ederek oto ekspertiz cihazları ve ölçüm aletlerini sürekli geliştirerek , sektörün Türkiye deki en gelişmiş Oto Ekspertiz bayiliklerini tüm ülkeye yaymak ve ülkemizde oto ekspertizin Güven Merkezi haline gelmesi öncelikli hedefimizdir.

Tüm müşterilerimize en kaliteli ve en doğru hizmeti vermek, Müşteri memnuniyetini sürekli izlemek ve arttırmak, Otocontrol Oto ekspertiz franchise larımızın ve ekspertiz yaptıran müşterilerimizin haklarını korumak, Bizimle çalışan Tüm iş ortaklarımız, bayilerimiz ve müşterilerimizde oluşmuş olan dürüst, güvenilir , kurumsal firma imajını korumak ve sürdürmek kalite politikamızdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oto Control Oto Ekspertiz
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
Yetkili Kişi: Ramazan Çelik
Adres: Gürsel, İmrahor Cd. No:11, 34400 Kâğıthane/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4477323
Web Sitesi: https://otocontrol.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oto Control Oto firma bilgileri. Oto Control Oto adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oto Control Oto ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oto Control Oto Ekspertiz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.