Oto Kiralıyorum

Şirket Hakkında
Sektörde 20 yıllık deneyimi olan profesyonel bir ekip tarafından kurulmuştur. Araç parkurumuzda ekonomik ve lüks farklı marka ve modelde araçlar bulunmaktadır. Kiralamayı düşündüğünüz araç hakkında müşteri temsilcilerimiz sizinle ön görüşme yaptıktan sonra size en uygun aracı tespit edecektir. Ayrıca işletme sahipleri için bünyemizde ticari araç modelleri de bulunmaktadır.

Firmamız adrese teslim ve havalimanı teslim araç kiralama hizmetleri de sunmaktadır. Adres bilgileriniz veya aracı teslim alacağınız havalimanı bilgisi ve aracın teslim edilmesini istediğiniz tarih bilgileri müşteri temsilcilerimiz tarafından not alınır ve ilgili tarih ve saatte aracınız adresinize veya havalimanına teslim edilir.
Oto Kiralıyorum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oto Kiralıyorum
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Ümit Gül
Adres: Kartaltepe Mah. İncirli Cad. No:100/3 bakırköy – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5718888
Web Sitesi: http://www.otokiraliyorum.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oto Kiralıyorum firma bilgileri. Oto Kiralıyorum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oto Kiralıyorum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oto Kiralıyorum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.