Otobroker Otomotiv Dan. Tic.ltd.şti.

"MİNİMUM MALİYET MAXIMUM FAYDA"

Şirket Hakkında
Şirketimiz, araç sahibi olan tüm kurumve kuruluşlara otomotiv yatırım danışmanlığı hizmeti sağlamaktadır. Filo yönetimi konsunda uzman olan şirketimiz; aynı zamanda, araç kullanım maliyetlerinin düşürülmesi için bazı imkanları üyelerine sunmaktadır. Bunlardan bazıları , iskontolu akaryakıt alımları sağlamak, çok cazip rakamlarla Türkiye genelinde lastik fiyatları sunmak, üya sigorta ihtiyaçlarını çok cazip rakamlar ile karşılayabilmektedir. Üyemiz araç alma kararını bizimle paylaşması durumunda , kendisine Türkiye genelinde fiyat çalışması yağılıp rapor halinde sunulmaktadır.
Otobroker Otomotiv Dan.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otobroker Otomotiv Dan. Tic.ltd.şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: AHMET TÜREMİŞ
Adres: Fuzuli Cd. Galleria İş merk. K:2 No:218
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4595077
Faks: (322) - 4594037
Web Sitesi: www.otobroker.com.tr
Ürünleri
Şirketimiz, otomotiv sektörünün tüm kademelerinde uzun yıllar hizmet etmiş profesyonel bir ekipten oluşmaktadır. Amacımız, hizmet verdiğimiz tü...
İlan Talep ve Teklifleri
Oto Brokerliği - Araç Yatırım Danışmanlığı Hizmeti
ÜYELİK ESASI İLE DANIŞMANLIK HİZMETİ VEREN ŞİRKETİMİZ. MEVCUT ARAÇLARINIZIN KULLANIM MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEYİ VE YENİ ARAÇ ALIMLARINDA SİZLERİ DOĞRU Fİ...
Otobroker Otomotiv Dan. firma bilgileri. Otobroker Otomotiv Dan. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otobroker Otomotiv Dan. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otobroker Otomotiv Dan. Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.