Otomatik Seksiyonel Kapı Ve Fabrika Kapıları İnova Yapı

Şirket Hakkında
İNOVA YAPI ENDÜSTRİYEL KAPI SEKTÖRÜ / SEKSİYONEL VE GARAJ KAPI SİSTEMLERİ

İNOVA Markası İle Poliüretan Enjekte (Dolgulu) Sandwich Panellerden Oluşan Endüstriyel (Seksiyonel ) Kapılar, Garaj Kapıları ile Tüm Aksesuarlarının İthalat, İhracat, Üretim ve Satışını Kapı Sektörünün ve Son Kullanıcı Müşterilerimizin Hizmetine Sunmuş Bulunmaktayız.

Son Model Alman Teknolojisi Kullanılarak, Her Biri Ayrı Özenle Üretilen Ürünlerimizle; İnşaat, Garaj, Depo, Antrepo, Fabrika, Üretim Hane, Soğuk Hava Depoları, Soğuk Odalar, Buzhaneler, Steril Saklama Odaları, Gıda Muhafaza Odaları, Şok Odaları, İlaç Saklama Odaları, Modüler Soğuk Üniteler, Araç Muayene İstasyonları, Özel Araç Bakım Servisleri, Galeriler, Hijyen Gerektiren Tüm Üniteler İçin Seksiyonel ( Yukarı Kalkarak Açılan ) Kapılar ile Garaj Kapıları ve Kapı Aksesuarları İle İddialı Bir Ürün Gamına Sahibiz.

İNOVA Uzman ve Görevlerinde Etkin, Yüksek Eğitimli İdari Mühendis ve Nitelikli İşçi Kadrosu İle Müşteri İhtiyaçlarına Göre En Kısa Sürede En Kaliteli ve En Ekonomik Biçimde İthalat, İhracat ve Yüksek Stok Adetleriyle Hizmet Vermektedir.

İNOVA Bünyesinde Yer Alan Çağrı Merkezimiz 7 Gün 24 Saat Değerli Müşterilerimize Satış, Pazarlama ve Acil Servis Hizmeti Sunmaktadır.

Seksiyonel ve Garaj Kapılarında İthalat–İhracat-Üretim-Pazarlama-Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Ana Faaliyet Yapımızı Oluşturmaktadır.

Ürünlerimiz Avrupa Standartlarında, Avrupa Normlarına Uygun Sadece İnova Yapı Tescilli Ürünleri ve Almanya’dan Üretici Firma Tescilli İthal Malzemeler Kullanılarak Üretilmektedir.

Mehmet Akif Cad. No:41 Kısıkköy / İZMİR
Tel: 0 232 2575670 – Faks:0 232 2575260
info@inovayapi.com.tr – www.inovayapi.com.tr
Otomatik Seksiyonel Kapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otomatik Seksiyonel Kapı Ve Fabrika Kapıları İnova Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Seksiyonel Endüstriyel Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Otomatik Kepenk Sistemleri
Yetkili Kişi: Halil Tarhan
Adres: Mehmet Akif Cad. No:41 Kısıkköy Menderes İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2575670
Web Sitesi: www.inovayapi.com.tr
Ürünleri
İNOVA YAPI Fabrika Seksiyonel ve Garaj Kapı Sistemleri Anahtar Teslimi Otomatik Seksiyonel Fabrika ve Otomotiv Muhafaza Garaj Kapıları ve Depo Kapı...
OTOMATİK SEKSİYONEL (ENDÜSTRİYEL) KAPI VE OTOMATİK GARAJ KAPI SİSTEMLERİ İNOVA YAPI Seksiyonel ( Endüstriyel ) Fabrika, Depo, Garaj, Kapı Siste...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otomatik Seksiyonel Kapı firma bilgileri. Otomatik Seksiyonel Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otomatik Seksiyonel Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otomatik Seksiyonel Kapı Ve Fabrika Kapıları İnova Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.