Otomeydan Oto Aksesuar

Şirket Hakkında
Oto Meydan, otomotiv yan sanayi sektöründe, yan sanayi ürün tedarik etmek amacıyla genç ve dinamik kadrosuyla birlikte 2014 yılında faaliyetine başlamıştır.

Çıktımız bu yolculukta amacımız kaliteli, hızlı ve en uygun fiyat politikasıyla otomobil yedek parça ve aksesuarlarının satışını gerçekleştirmektir.

Uygulayacağımız kaliteli hizmet anlayışıyla birlikte her geçen gün ürün yelpazemizi genişleterek faaliyetimizi sürdüreceğiz
Otomeydan Oto Aksesuar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otomeydan Oto Aksesuar
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Aksesuar
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Cenk Bozkuş
Adres: Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. 21.Sok. No:6/A Mahmutbey - Bağcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4474645
Web Sitesi: www.otomeydan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otomeydan Oto Aksesuar firma bilgileri. Otomeydan Oto Aksesuar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otomeydan Oto Aksesuar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otomeydan Oto Aksesuar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.