Otor Tradıng Company Ltd

Şirket Hakkında
Firmamiz 2008 senesinden itibaren Cin'in Aydinlatma merkezi olan Zhogshan sehrine bagli Guzhen kasabasinda faaliyet gostermekte.
Müşterinin talep ettiği kalite kriterlerinde ve hedef fiyata uygun birden fazla tedarikçiyi bulmak bunların içinden müşteri için en uygununu seçmek müşterinin "çözüm ortağı" olmaktır.
Turkiye, Rusya, Ukraina, Kazakstan, Kirgizstan, Balkan ulkeleri ve Almanya'ya ihracat yapmaktayiz. Genellikle aydinlatma urunler ayrica mobilya ve ev aksesuarlari uzerinde calisiyoruz.
Otor Tradıng Company
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otor Tradıng Company Ltd
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Ms.Lisa
Adres: Guzhen - Zhongshan
Şehir: Zhongshan
Ülke: Cin
Telefon: (136) - 3112231
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otor Tradıng Company firma bilgileri. Otor Tradıng Company adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otor Tradıng Company ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otor Tradıng Company Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.