Oxford Rnglısh School

Şirket Hakkında
Amacımız

Yüksek kalitede eğitim sistemini bütçenize en uygun koşullarda sağlamaktır.


Ücret Politikamız

İstanbulda eğitimin ne kadar pahalı olduğunu biliyoruz ve bu nedenle kaliteli eğitim sistemini ve müşteri odaklı servis anlayışından vaz geçmeyerek programlarımızı bütçenize uygun olarak gerçekleştiriyoruz.

Kendinize yaptığınız yatırım pahalı olmak zorunda değil. Oxford English paranızı cebinize bırakarak sizi yarınlara güvenli ellerde hazırlar.


Öğretmenlerimiz

Oxford English öğretmenleri alanlarında uzman Türk ve Yabancı eğiticilerden oluşmakla birlikte, öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği yardımcı ve arkadaşca yaklaşımla bir eğitim hedeflemektedirler.


Öğrencilerimiz

Oxford English öğrencilerinin çoğunluğunu üniversite öğrencileri oluşturmakla birlikte, iş hayatı içerisinde olan ve iş olanaklarını geliştirmek isteyen azimli öğrencilerimiz de mevcuttur.

Oxford Englishdeki sıcak ortam öğrencilerimize de yansıyarak sosyal gruplar kolayca oluşmaktadır.

Neden Oxford English?

Oxford English yüksek kalitede eğitimi hedefleyip, programlarımızı en uygun fiyatlarda size sunmaktadır. Yerimiz İstanbul- Anadolu Yakası merkezi Kadıköyde olup ulaşımı oldukça kolay, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakındır.

Sınıflarımız maksimum 15 kişiden oluşmakta ve eğitimler alanlarında uzman Türk ve Yabancı öğretmenler tarafından yürütülmektedir. Oxford Englishde kişiye özel esnek ders programları ve odeme kolaylıkları sunulmaktadır.

Personelim
Oxford Rnglısh School
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oxford Rnglısh School
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Kursu
Yetkili Kişi: Jale Bulkan
Adres: Osmanağa Mah. Serasker Cad. Abdurrahmanbey İş Merkezi No: 63 Kat : 3 KADIKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4501166
Web Sitesi: www.oxfordenglishschool.co.uk
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oxford Rnglısh School firma bilgileri. Oxford Rnglısh School adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oxford Rnglısh School ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oxford Rnglısh School firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.