Oyunsan

Şirket Hakkında
OYUNSAN olarak 2000 m2 kapalı alan, 2500 m2 açık alan olmak üzere toplam 4500 m2 üretim alanımız bulunmaktadır.

Fabrikamızın büyümesiyle birlikte, şişme oyun gruplarına şişme alan Kapatma Sistemlerini’de ekleyerek şişme eğlence alanlarının aranan ismi haline geldi ve çok geçmeden ürün gamımıza sadece ve sadece Türkiye’de Oyunsan’ın üretebildiği çift katmanlı izole camlı yeni nesil şişme alan kapatma, şişme çocuk oyun köyü üreterek türkiyedeki büyük belediyelerin birçoğunun dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Akabinde Hatay, Gaziantep, Muğla, Çanakkale, Ankara, İzmir, İstanbul, uşak belediyesinin projelerini titizlikle tamamlayıp belediyelere zamanında teslim edilmiştir.

Oyunsan olarak yaptıklarımızı bunlarla sınırlı tutmayıp başta orta doğu ve birçok balkan ülkesinde yeni projelere imza atara varlığını sürdürmektedir.
Oyunsan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oyunsan
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyun Parkları
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyun Parkları
Yetkili Kişi: Zafer
Adres: Yenigöl Mah Özer Sok No :90 Muratpaşa Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 4177670
Web Sitesi: www.oyunsan.com.tr www.oyunsan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oyunsan firma bilgileri. Oyunsan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oyunsan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oyunsan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-10-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.