Öz-ak Ltd.şti

Şirket Hakkında
Öz-ak Ltd.şti, Kayseri ili OSMAN KAVUNCU MAH.TOPAKLI SOKAK NO 33 adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » İhracat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi HASAN ÖZKAN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öz-ak Ltd.şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: HASAN ÖZKAN
Adres: OSMAN KAVUNCU MAH.TOPAKLI SOKAK NO 33
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2513124
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Acil Ortak!!!
KAYSERİDE MERDİWEN ÜTÜ MASASI VE KURUTMALIK TESİSİ KURACAĞIZ MAKİLANARIN ÇOĞUNU KENDİMİZ YAPACAĞIZ FAKAT SERMAYE EKSİKİĞİMİZ WAR AMA YUR İÇİ WE YURT D...
Acill !!yurt İçi We Yurt Dışı Çalışacak Firmamıza Ortak Arannıyor
kayseride kuracağım merdiven ütü masası ve kurutmalık sektöründe türkiye genelinde ve yurt dışında müşterilerimiz hazır fakat sermaye eksikliğim war w...
Öz-ak Ltd.şti firma bilgileri. Öz-ak Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz-ak Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz-ak Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.