Öz-saygın Gümr.ant.ve Loj.hizm.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
ÖZ-SAYGIN ailesi 1999 yılında gümrüklü antrepo ve lojistik sektörüne Yönetim Kurulu Başkanımız Müslüm Özcan tarafından kuruluşu gerçekleştirerek ilk adımını atmıştır.
Çok kısa bir zamanda DENEYİMLİ, İLKELİ, PRENSİPLİ ve kendi içerisinde yetiştirdiği profesyonel kadrosu ile azimle çalışarak sektöründe müşterilerinin de memnuniyeti ve desteği ile birlikte büyüyerek hedeflerine ulaşmış ve en iyiler arasında yer almayı başarmıştır.
2004 yılı nisan ayı itibariyle kendine ait tesislerinde (20.000 m2 alan üzerine kurulu) gümrüklü antrepo ve gümrüksüz depoları ile hizmet vermeye başlamıştır.
Tesislerimizin 10.000 m2 kapalı alanının 7.000 m2 si Gümrüklü antrepo ve 3.000 m2 si Gümrüksüz depo olmak üzere tasarlanan firmamızın ayrıca yine aynı tesislerde 4 katlı (1400 m2) idari binası da müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amaçlı hizmete girmiştir.

Tesislerimizin kapalı alanın haricindeki bölümler ise çok geniş bir TIR parkı mevcut olup, depolarımız hidrolik rampalar, raf sistemleri, askılı eşya depolama bölümleri ve ihracat depoları bulunmaktadır. Firmamızın demirbaşları arasında gerekli forkliftler ve vinçler kendi öz malımız olarak yeterli sayıda olup tesislerimizin yükseklik hacmi yaklaşık 16 metre olup diğer bir özelliği de tırların ağır tonajlı eşyalar getirdiğin de vinç ile birlikte kapalı antrepo ve depolarımıza rahatlıkla girilebilecek şekilde tasarlanmış ve iş akdindeki kaybı minimumlara çekilebilmesi hedeflenmiştir.
Tesislerimizin iç ve dış sahadan emniyet amaçlı 24 saat 36 adet kamera, Özel güvenlik güçleri ve 24 saat resmi güvenlik güçlerine bağlı alarm sistemleri ile donatılmış olup, yangın alarm sistemi, su baskını ve sel felaketlerine stratejik açıdan teknolojik sistemlere sahip tesislerimiz gelişmiş teknoloji ile desteklenmiştir.
Depolarımızın tamamı oluşabilecek her türlü afet ve zararlara karşı tam teşekküllü sigortalıdır.
Ayrıca Halkalı Gümrük Müdürlüğü bitişiği 3000 m2 alanda siz Nakliyeci, Gümrük müşaviri dostlarımıza kiralık ofis hizmeti ver
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öz-saygın Gümr.ant.ve Loj.hizm.tic.ltd.şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Depo
Yetkili Kişi: DİLEK EVREN
Adres: HADIMKÖY YOLU ÜZERİ ÖMERLİ KÖYÜ KARAÇALI MEVKİİ CEVAHİR PETROL ARKASI NO:2 HADIMKÖY/İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7982375
Web Sitesi: www.oz-saygin.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öz-saygın Gümr.ant.ve Loj.hizm.tic.ltd.şti firma bilgileri. Öz-saygın Gümr.ant.ve Loj.hizm.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz-saygın Gümr.ant.ve Loj.hizm.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz-saygın Gümr.ant.ve Loj.hizm.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.