Öz Taç Gıda Tarım Turizm Ve Ticaret Ltd Şti

Şirket Hakkında
Öz Taç Gıda, Antalya ili Değirmenönü Cad No 8 Yeşim Apt adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Hilmi Kocademir dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Antalyada bulunan 5000 m2 kapalı alan üzerinde faaliyet gösteren işletmemizde iso hccep ve diğer ürün sertifikaları mevcuttur.İşletmemizde günlük olarak 5000 ton çeşitli pekmez üretilmektedir.HARNUP KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ , DUT PEKMEZİ,ANDIZPEKMEZİ VE YAŞ ÜZÜMDEN YAPILMAK KAYDI İLE ÜZÜM PEKMEZİ imalatı yapılmaktadır.İstenildipi zaman 25 kg teneke ve 250,150 kg varillerde dökme imalatı yapılır.Ayrıca 800 gr net 1100 gr bürüt cam ambalajlı tek tip olarak kavanoz imalatı yapılır.Kolide 12 adet mevcuttur. İmalatı yapılan pekmez çeşitlerimize Herhangi katkı ve koruyucu maddeler ,şeker ve glikoz konulmamakta tamamen %100 doğal doğal olarak üretim yapılmaktadır.Dökme olarak alınan siparişler anında üretilir stok olarak pekmez bulundurulmaz 5-7 tona kadar gelen siparişler maksimum 5 iş gün içerisinde teslim edilir.Ürünlerimiz Baharatçı (Aktarlarda)şeçkin marketlerde (Kipa,Özdilek,Real,Adese)gibi yerlerde satılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Öz Taç Gıda Tarım Turizm Ve Ticaret Ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Salça / Konserve
Yetkili Kişi: Hilmi Kocademir
Adres: Değirmenönü Cad No 8 Yeşim Apt
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3113424
Faks: (242) - 3219947
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öz Taç Gıda firma bilgileri. Öz Taç Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz Taç Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz Taç Gıda Tarım Turizm Ve Ticaret Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-08-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.