Özbahar Tela Tekstil Ürünleri

Şirket Hakkında
ÖZBAHAR TELA UZUN YILLARDAN BERİ TEKSTİL SEKTÖRÜNDE YER ALMAKTADIR. FİRMAMIZ KURULDUĞU GÜNDEN BERİ SÜREKLİ GELİŞME GÖSTERMEKTEDİR. SEKTÖR İÇİNDEKİ GELİŞMELERİ VE TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDEREK, KALİTELİ ÜRÜNÜ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ İLKE EDİNMİŞTİR.BU YATIRIMLAR SAYESİNDE DAHA KALİTELİ ÜRÜNLER GÜNCELLEMİŞ VE PAZARDAKİ PAYINI BÜYÜTEREK ÜRÜN YELPAZESİNİ GELİŞTİRMİŞTİR. FİRMAMIZ; KALİTE, UYGUN FİYAT , HİZMET VE ZAMANINDA TESLİMİ KENDİNE PRENSİP EDİNMİŞTİR.
Özbahar Tela Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özbahar Tela Tekstil Ürünleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Vedat Cankılıç Özgür Cankılıç Altan Cankılıç
Adres: Ergenekon Cad.Eşref Efendi Sk. No:15 Pangaltı - Şişli / İST.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2322446
Web Sitesi: www.ozbahartela.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özbahar Tela Tekstil firma bilgileri. Özbahar Tela Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özbahar Tela Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özbahar Tela Tekstil Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.