Özbayatlı Tarım;depolu Harman Makinası,saman Turbosu Konya

Şirket Hakkında
ÖZBAYATLI TARIM;Konyada depolu harman makinası ve saman turbosu imalatı, Ot, yonca ve fasal makinası ve düz harman makinası imalatı, fasulye ve mercimek dövme makinası, fasulye ve mercimek harman makinası, kombine harman makinası ve patoz imalatı, kombine şaftlı çuvallamalı harman makinası ve gezer patoz imalatı, depolu gezer patoz imalatı, saman makinası ve saman aspiratörü imalatı, ot toplama tırmığı ve döküm merdane imalatı, traktör römorku ve gezer patoz şanzumanı imalatı yapmaktadır.
Özbayatlı Tarım;depolu Harman
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özbayatlı Tarım;depolu Harman Makinası,saman Turbosu Konya
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: ramazan çelik
Adres: Anadolu Teknik Sanayi Cevherli Sokak No: 6-8 Selçuklu- KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2481678
Web Sitesi: www.ozbayatlitarim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özbayatlı Tarım;depolu Harman firma bilgileri. Özbayatlı Tarım;depolu Harman adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özbayatlı Tarım;depolu Harman ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özbayatlı Tarım;depolu Harman Makinası,saman Turbosu Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.