Özbil Sigorta

"Yarında Güneş Doğacak..."

Şirket Hakkında
Özbil Sigorta Aracılık Hizmetleri
1992 yılı 1 Ocak tarihi itibariyle sigortacılık faaliyetlerine başladık.
İlimiz ve bölgemizde sigortanın önemini ve sigortalanabilecek sigorta ürünlerini anlatarak bugün ilimizin ve bölgemizin hatta müşterilerimizin verdiği referans ve kendi çalışmalarımızla ülkemizin bir çok ili ve ilçesinde ciddi kuruluşların ve bireysel şahısların sigortalanabilir mülkiyetlerini ve tasarruflarını sigortalar duruma geldik.
Halen sigortacılık faaliyetlerimizi iki ünvan altında ve Türkiyenin lider konumundaki sigorta şirketi acentelikleri ile vermeye devam etmekteyiz.
Bugün geldiğimiz noktada müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerle ve müşterilerimizin acentemize verdiği destek ve duyduğu güven sayesinde hizmetlerimizi aksatmadan maksimum seviyede tutarak, çizgimizi bozmadan emin adımlarla yürüyerek yolumuza devam ediyoruz.

Güneş Sigorta & Euro Sigorta & HDI Sigorta & Chartis Sigorta & Fiba Sigorta


Saygılarımla
Yaşar BİLGİN
Özbil Sigorta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özbil Sigorta
Sektörü: Hizmet » Sigortacılık
Yetkili Kişi: Yaşar BİLGİN
Adres: Atatürk Meydanı Cengiz Plaza Kat:2 No:342 Güneş SİGORTA
Şehir: Rize
Ülke: Türkiye
Telefon: (464) - 2142339
Faks: (464) - 2145665
Web Sitesi: http://www.ozbilsigorta.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özbil Sigorta firma bilgileri. Özbil Sigorta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özbil Sigorta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özbil Sigorta firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.