Özceran Marble / Class Stones

"NOCHE TRAVERTEN"

Şirket Hakkında
Özceran Marble /, Afyon ili FAB : Dörtyol Civarı Bahçecik Yolu Üzeri İscehisar/AFYONKARAHİSAR Ocak 1 : Yarışlı Kasabası Şuhut / Afyonkarahisar Ocak 2 : Haydarlı Kasabası Dinar / Afyonkarahisar adresinde bulunmaktadır. Firma Maden ve Metal » Madencilik sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi SEZAİ ZEREN dir.
Özceran Marble /
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Özceran Mermer 1993 yılında Afyonkarahisarda küçük bir mermer atölyesi ile mermercilik sektörüne başladı. Daha sonraki yıllarda fabrika ve nihayetinde ocak işletmeciliğine başladı.

Sektörde 15 yıllık deneyimini bugün 2 adet ocak işletmesinin geniş ve kaliteli ürün yelpazesiyle birleştirerek müşterilerine hem kaliteli, hem de birinci sınıf hizmet vermektedir.

Traverten ürünleri dünyanın bir çok ülkesine ihraç edilen Özceran Mermer, uluslararası piyasada ürünlerini Class Stones markası ile sunmaktadır.

Özceran Mermer yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine daima en kaliteliyi en iyi şekilde sunmaya devam edecektir.
İletişim Bilgileri
Firma: Özceran Marble / Class Stones
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: SEZAİ ZEREN
Adres: FAB : Dörtyol Civarı Bahçecik Yolu Üzeri İscehisar/AFYONKARAHİSAR Ocak 1 : Yarışlı Kasabası Şuhut / Afyonkarahisar Ocak 2 : Haydarlı Kasabası Dinar / Afyonkarahisar
Şehir: Afyon
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6655693
Web Sitesi: www.ozceranmarble.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
BU ÜRÜN KENDİ OCAĞIMIZDAN ÇIKMAKTADIR.GENELLİKLE İHRACATA VERDİĞİMİZ BİR ÜRÜNDÜR.RENK VE KALİTE BAKIMINDAN HOMOJEN DİR.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özceran Marble / firma bilgileri. Özceran Marble / adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özceran Marble / ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özceran Marble / Class Stones firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.