Özdalkıran Makina – Sondaj – Demir Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
2005 yılından bu yana Makina revizyon , Cnc Oksiplazma Kesim, Torna , Freze , Vargel , Borverk , Kaynak işçiliği , Çelik konstrüksiyon , Çatı , Sondaj , Fabrika tesis yardımcı elemanları , Tarım besicilik , Hayvancılık ve son olarak ta hizmet ağımızı genişleterek , İş makinaları bakım onarım ve Hidromek yetkili servisi sektöründe faaliyetlerimize devam etmekteyiz. ÖZDALKIRAN MAKİNA kurucularının uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimleri , uzman teknik kadro ve kalifiye elemanlarıyla sürekli değişimin eseri olarak sektörde haklı yerini almıştır.

ÖZDALKIRAN MAKİNA ;İzmir/Bergama İslamsaray mahallesi 24. Sokak No:12 de 1.000 m² kapalı ve 800 m² açık olmak üzere 1.800 m² alanda hizmetlerine devam etmektedir. Teknolojinin her türlü araçlarının kullanıldığı firmamızda müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan hizmet anlayışımız sayesinde bölgemizin önde gelen firmalarının güvenini kazanarak çok sayıda tesise başarı ile imza atmıştır.
Özdalkıran Makina –
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özdalkıran Makina – Sondaj – Demir Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Ziya Özdalkıran
Adres: İslamsaray Mh. 24. Sk. No: 12 Bergama/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 6329035
Web Sitesi: www.ozdalkiranmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özdalkıran Makina – firma bilgileri. Özdalkıran Makina – adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özdalkıran Makina – ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özdalkıran Makina – Sondaj – Demir Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.