Özel Mir Etüt Merkezi

Şirket Hakkında
Başakşehir Etüt Merkezi.
Başakşehir özel ders.Başakşehir matematik özel ders.Başakşehir matematik kursu.Başakşehir geometri özel ders.Başakşehir Teog özel ders.Özel ders.Birebir ders.Başakşehir biyoloji özel ders.Başakşehir fizik özel ders.Başakşehir kimya özel ders.Başakşehir fen bilgisi özel ders.Başakşehir ingilizce özel ders.Başakşehir dgs özel ders.Başakşehir kpss özel ders.Başakşehir ales özel ders.
İstediğiniz dersten profesyonel özel dersler ile diğer yerlerde vakit kaybetmeden, Güvenilir , sistemli , alanında uzman kadrosuyla ve manevi çıtası yüksek olan hizmetlerimiz ile ister evinizde ister etüt merkezimizde özel ders imkanı.
Başakşehir Sular Vadisi Etüt merkezimizin hemen yanında, Çınar Koleji , Fatih Koleji , Ensar koleji ve Başakşehir Lisesi nin tam ortasında mevkilenmiş yerimizde siz velilerimizin en değerli varlıkları çocuklarınızın derslerine ve değer yargılarına hitap eden yapımız ile sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Özel Mir Etüt
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özel Mir Etüt Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: ONUR YESİR
Adres: 4.ETAP 1.KISIM BAŞAK MH. MEVLANA C. RUMİ CD. MUALLİM SK. V1/M2 VİLLA /BAŞAKŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6048505
Web Sitesi: www.miretutmerkezi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özel Mir Etüt firma bilgileri. Özel Mir Etüt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özel Mir Etüt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özel Mir Etüt Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.