Özel Profil Sanayi Ve Ticaret A.ş

Şirket Hakkında
Özel Profil 1984 yılında, üretim dalında faliyete başlamış, profil ve yapı sektörüne, çağdaş, teknolojik ve yüksek kaliteli ürünler kazandırarak sektörde kısa sürede güvenilen ve tercih edilen firma olmuştur.

Rollforming üretim hatları ile hizmet ettiği sektörlere teknolojik, yüksek kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktadır.

Ülkemize kazandırmış olduğu üretim teknolojisi ve nitelikli malzeme kullanımı ile ihtiyaçların, üstün mukavemetli ve hafif sistemler ile çözümlenebilmesi sağlanmaktadır.

Toplam kalite standartları çerçevesinde, gerek müşterilerine, gerekse tedarikçilerine en doğru, en uygun çözümler sunmak ve hizmeti ön planda tutmak temel misyonumuzdur.

Üretimlerdeki kaliteyi yurtdışına da taşıyan Özel Profil çeşitli ülkelerde ürettiği ürünlerin satışını gerçekleştirerek uluslararası alanda da kalitenin ve güvenin simgesi olmuştur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özel Profil Sanayi Ve Ticaret A.ş
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
Yetkili Kişi: Mehmet Kömürcü
Adres: Eyüpsultan mah. İbni Sina Sok. No:7 Samandıra SANCAKTEPE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3117210
Web Sitesi: http://www.ozelprofil.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özel Profil Sanayi firma bilgileri. Özel Profil Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özel Profil Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özel Profil Sanayi Ve Ticaret A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.