Özel Saniye Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarı

"diş laboratuvarı"

Şirket Hakkında
Özel Saniye Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarı

Üretimini ileri teknoloji ürünleri cihazlar ve kaliteli hizmet felsefesi ile sürdüren laboratuarımız, yurtiçinde birçok hekim ve kuruma hizmet vermektedir. Özel Saniye Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarı protezlerindeki üretim kalitesi, titizliği, hızı ve güvenilirliği ile çalıştığı hekimlerden her zaman takdir görmektedir. Hijyen konusundaki hassasiyeti ve dikkati ile başarılı sonuçlar sergilemektedir.

Özel Saniye Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarı diş protez üretimi sektörüde 2008 yılından beri hizmet vermektedir. Kuruluş hedefinin üstünde çevre illerden gelen talepleri karşılamaktadır. Özel Saniye Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarı olarak bizi tercih eden değerli hekimlerimize teşekkürü bir borç bilir...
Özel Saniye Çok
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özel Saniye Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarı
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Dişçilik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: Ekrem Diker
Adres: kamiloğlu sağlık sitesi kat 3 no 10
Şehir: Muş
Ülke: Türkiye
Telefon: (436) - 2122414
Web Sitesi: www.saniyedis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özel Saniye Çok firma bilgileri. Özel Saniye Çok adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özel Saniye Çok ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özel Saniye Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.