Özerkay Makina

"BU KONUDA ÇOK İDDALIYIZ..."

Şirket Hakkında
Özerkay Makina, Ankara ili uzayçağı cad. no:36 Ostim/ANKARA adresinde bulunmaktadır. Firma Makina » Makina Parçaları sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ZEKERİYA ERDOĞAN dir.
Özerkay Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KENAR YAPIŞTIRMA MAKİNALARI
Firmamız mobilya sanayinde küçük ve ora ölçekli işletmeler için gerekli olan kenar yapıştırma makinalarının üretiminde iddialıdır.

Makinalarımızı oluşturan parçaların tamamına yakını kendi 30 yılı aşkın tecrübemiz ile yeni CNC tezgahlarımızda üretilmektedir.

Kalite standardımızın geçerliliği test edilmiş teknolojilerin kullanılmasıyla elde edilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Özerkay Makina
Sektörü: Makina » Makina Parçaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: ZEKERİYA ERDOĞAN
Adres: uzayçağı cad. no:36 Ostim/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3854815
Faks: (312) - 3852444
Web Sitesi: www.ozerkaymakina.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ZR 3700 RP MDF, Sunta, Suntalam, Kontraplak gibi malzemelerin üzerine laminat, folyo ve ahşap kaplama yapıştırmak için dizayn edilmiştir. Pnöm...
ZR 3100 PM KENAR YAPIŞTIRMA MAKİNASI 0.4 - 3 mm kalınlığındaki, yüksekliği 10 - 5 mm plan kaplama ve PVC kenar bantlarını seri, ...
ZR 3300 MK 0.4-3 mm kalınlıkta 50 mm yüksekliğinde PVC bant yapıştırabilen makinamız alt ve üst kazımalar vasıtasıyla 1 mmye kadar bantların fazlalıkl...
ZR 3350 MKP KENAR YAPIŞTIRMA MAKİNASI 0.4 - 3 mm kalınlıkta 50 mm yüksekliğinde PVC bant yapıştırabilen makinamız alt ve üst kazım...
ZR 3400 FKP 0.4-3 mm kalınlıktaki PVC ve bantları; otmatik sürme, pnömatik makas; alt-üst otomatik sürme, pnömatik makas; alt-üst frezeleme,...
İlan Talep ve Teklifleri
Özerkay Makina Kenar Ypıştırma Makinaları
KENAR BANTLAMA MAKİNALARI ÜRETİMİNİ YAPMAKTAYIZ.
Özerkay Makina Kenar Ypıştırma Bayiliği
ÖZERKAY MAKİNA KENAR YPIŞTIRMA BAYİLİĞİ VERİLECEKTİR. İLETİŞİM: 0312 385 48 15 - 0312 385 48 25
Özerkay Makina Kener Yapıstırma Makinaları Bayiliği
ÜRETTİĞİMİZ MAKİNALARA BAYİLİK VERİLECETİR...
Özerkay Makina Kener Yapıstırma Makinaları Bayiliği
ÜRETTİĞİMİZ KENAR YAPISTIRMA VE LAMİNAT YAPISTIRMA MAKİNALARINI SATACAK KİŞİLERE BAYİLİK VERİLECEKTİR, İHRACAT YAPABİLECEK KİŞİLEREDE MAKİNA SATIS...
Özerkay Makina
ÜRETTİĞİMİZ KENAR YAPISTIRMA VE LAMİNAT YAPISTIRMA MAKİNALARIMIZI ALMAK İSTEYENLER BİZE BU ADRESTEN ULASABİLİRLER cihan.erdogan06@gmail.com..
Kenar Yapıstırma Makinaları
KENAR YAPISTIRMA MAKİNALARI SATISI YAPILMAKTADIR...
Ürettiğimiz Kenar Yapıstırma Ve Laminat Yapıstırma Makinalarımızı Satacak İhracat Yapabilecek Sahıslara Bayilik Verilecektir.
ÜRETTİĞİMİZ KENAR YAPISTIRMA VE LAMİNAT YAPISTIRMA MAKİNALARIMIZI SATACAK İHRACAT YAPABİLECEK SAHISLARA BAYİLİK VERİLECEKTİR.
Kenar Yapıştırma Makinaları
KENAR YAPIŞTIRMA MAKİNALARI İMALATI YAPIYORUZ. MAKİNALARIMIZ 2 YIL GARANTİLİDİR.
Özerkay Makinanın Bayiliğimizi Yapacak
Bayilik varilecektir.ihraç veye ithalat yapabilecek sahıslara varilecektiri.bayiliklerde indirim yapılmaktadır.
Bayiliğimizi Yapacak
makinalarımız için bayilik verilecektir.İhraç yada ithalat yapabilecek sahıslara verilecektir. Bayiliklerde fiyat konusunda indirim yapılmaktadır.
Özerkay Makina firma bilgileri. Özerkay Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özerkay Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özerkay Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.