Özgür Nakliyat Evden Eve Taşımacılık

Şirket Hakkında
Firmamız 1988 yılında Antalyada kurulmuştur. Türkiyenin her köşesine Evden Eve Nakliyat hizmeti vermektedir. Bu süre içerisinde itinayı ön planda tutup tecrübeli personel kullanımıyla eşya taşımacılığını, mobilya taşımacılığı büro ve ofis taşımacılığı , fuar , stand , otel banka ve ses görüntü sistemleri taşımacışığı sektöründe belli bir müşteri potensiyeline ulaşmıştır.

Az veya küçük boyuttaki eşyalarınız için ekonomik çözümler üretiyoruz. Küçük miktarlardaki eşyalarınızı ekonomik olarak taşımak için küçük boy araçlarımız mevcuttur. Yazlık veya şehirlerarası az miktarda eşyalarınız için bize 10-15 gün önceden kayıt bırakırsanız, sizlere daha ekonomik çözümler sunma şansımız olabiliyor, ayrıca parça eşyalarınızı çok uygun koşullarda yerine ulaştırıyoruz.

Hasarsız Nakliye garantisi
Uzmanından demonte ve monte işlemleri
İşini iyi bilen uzman kadro
Malın değerine göre Sigorta
Memnuniyetsizlik durumunda para iade garantisi
Koşulsuz şartsız müşteri memnuniyeti garantisi
ÖZGÜR NAKLİYAT
Özgür Nakliyat Evden
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özgür Nakliyat Evden Eve Taşımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: ALİ KARA
Adres: ulus mah. orhan veli cad.no:41
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3467945
Web Sitesi: www.özgürnakliyat07.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özgür Nakliyat Evden firma bilgileri. Özgür Nakliyat Evden adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özgür Nakliyat Evden ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özgür Nakliyat Evden Eve Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.