Özgürler Celik Hasır Ve Panel Çit Sistemleri

"DAHA GÜVENLİ BİR ORTAM İÇİN "

Şirket Hakkında
SAKARYAda faliyet göstermekte olan ÖZGÜRLER ÇİT SİSTEMLERİ kurulduğu ilk günden günümüze kalite konturol sağlamlığı ilke edinen firmamız, yaklaşık 20 yıldan beri üretim yapmaktadır. Dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmelerive değişmeleri yakından takip edip sizlerin desteklerinizle yurdun her bir köşesine hizmet vermektedir. Duyduğumuz saygı çalışmalarımızdaki titizlik müşterilerimize iyi hizmet verebilmek, yüksek malzeme kalitesiyle çalışkan kadromuzla en niyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. üretmekte olduğumuz ürünler yüksek malzeme kalitesiyle uzun yıllar deforme olmadan kullanım sağlar. Firmamız faaliyet gösterdiği tel çit , beton ve dekoratif panel çit sistemleri üzeri 20 seneyi aşkın süredir edindiği tecrubeyle uzmanlaşmıştır. ÖZGÜRLER ÇİT SİSTEMLERİinde villa konut cevrelerin sahalarında oteller tatil köyleri park ve bahcelerde sanayi tesislerinde LPG gaz tankları cevresinde askeri tesislerde hava alanlarında resmi binalarda korumak istediğiniz her yerde güvenle kulanabileceğiniz garantili ürünler sunmaktadır saygılarımızla

ÖZGÜRLER ÇİT SİSTEMLERİ
Özgürler Celik Hasır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özgürler Celik Hasır Ve Panel Çit Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çit Sistemleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: serkan gürler
Adres: FABRİKA: KÖPRÜBAŞI MAHALLESİ ADNAN MENDERES CADDESİ NO:37 SERDİVAN / SAKARYA/ TÜRKİYE
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 3737268
Faks: (264) - 3737268
Web Sitesi: www.ozgurlertelcit.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özgürler Celik Hasır firma bilgileri. Özgürler Celik Hasır adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özgürler Celik Hasır ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özgürler Celik Hasır Ve Panel Çit Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.