Özkardeşler Ambalaj Kesim Bıçakları

Şirket Hakkında

Türkiye’nin lider matbaa ve endüstriyel kalıp üreticisi Özkardeşler, 1972 yılından bu yana dünyadaki güncel teknolojiyi Türkiye’ye taşıyan, yenilikçi, ileri görüşlü, kaliteye önem veren ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ambalaj ve matbaacılık sektörü başta olmak üzere kesim kalıplarının kullanıldığı tüm sektörlere aynı heyecan ve azimle hizmet vermeye , uluslarası alanda ülkesini gururla temsil etmeye, bilinirliğini arttırmaya ve dünya ile entegrasyona hiç durmadan, yorulmadan devam etmektedir.
Türkiye’nin ilk ISO 9001:2000 kalite belgeli ve Avrupa Kalıpçılar Birliği (ESU) üyesi olan Özkardeşler ayrıca Türkiye’nin ilk ve tek
Uluslararası Kalıpçılık ve Kesimcilik Birliği (IADD)
üyesi firması ünvanını da alarak lider konumunu pekiştirmiş ve geniş vizyonunu ortaya koymuştur. Dünyaca bilinen bir marka olma yolunda attığı adımlara bir yenisi daha ekleyen Özkardeşler ailesi, bugün dünden daha büyük şevkle ve inançla, daha yüksek kaliteyi hedefleyerek siz değerli müşterilerine hizmet etme yarışına kendi kulvarında ve ilkeleriyle devam ediyor.
Özkardeşler Ambalaj Kesim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özkardeşler Ambalaj Kesim Bıçakları
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Endüstriyel ve Özel Ambalajlama
Yetkili Kişi: Burcu İLKİNÖNÜ
Adres: Beysan sanayi sitesi Dereboyu cad. no: 26 Haramidere
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8767667
Web Sitesi: www.ozkardesler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özkardeşler Ambalaj Kesim firma bilgileri. Özkardeşler Ambalaj Kesim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özkardeşler Ambalaj Kesim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özkardeşler Ambalaj Kesim Bıçakları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.