Özkardeşler Makine A.ş

Şirket Hakkında
aklaşık 60 yıldır diğer grup şirketleriyle birlikte elektrikli el aletleri ve makine sektöründe dünyanın en önemli markalarının Türkiye distribtörlüğünü başarıyla yürüten şirketimiz, son yıllarda ürün portföyüne, kendi markalarınıda ekleyerek yoluna devam etmektedir. Elektrikli el aletleri ve hırdavat sektöründe Dewalt, Stanley, Black Decker, Rıdgıd, Flex ve daha birçokdünyanın önemli markalarının Türkiye distribütörlüğünü başarıyla yürüten, Kale şirketler grubunun bir üyesi olan Özkardeşler A.Ş., şirketler grubu bünyesindeki yeni ürün ve pazar yapılanması kapsamında, Flex ve Atlas markalarının ulusal satış ve pazarlamasını üstlenmiştir. Firmamız, elektrikli el aletleri, lazer ölçme cihazları, taş ve mermer makinaları, taşlama makinaları, marangoz makinaları, sulu karot, beton kesme ve daha birçok ürünü bünyesinde bulunduran Alman Flex, Pas sökücü, yağlayıcı sprey ürünleri ile Amerikan Ultralube, diğer taraftan taşıma, kaldırma ve istif makine grupları ile sektörde önemli yer edinen Atlas markası ile yurtiçi ve yurtdışı müşterilerinesatış ve satış sonrası hizmetler ile faaliyetini yürütmektedir.”
Özkardeşler Makine A.ş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özkardeşler Makine A.ş
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: Pazarlama Departmanı
Adres: Tersane Caddesi Bakır Sokak No:18 Karaköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2544445
Web Sitesi: www.ozkardeslermakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özkardeşler Makine A.ş firma bilgileri. Özkardeşler Makine A.ş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özkardeşler Makine A.ş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özkardeşler Makine A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.