Özkılıç Digital

Şirket Hakkında
Özkılıç Digital 2014 yılında hizmete başlamıştır.Herşeyden önce karşılıklı güven ilişkisine önem vermektedir, uydu işlerini yerine getirdiğimiz

hiçbir birey ya da firmanın bizden kaynaklanabilecek herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmaması için tüm gücümüzle gayret göstermekteyiz.

Digitürk yetkili servisi, Uydu kurulum ve arıza servisi olarak hızla gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurarak, son teknolojik ürünleri kullanarak

ekonomik, verimli ve işletmeye uygun projeler üretmek çalışmalarımızda temel prensibimizdir.


Hedefimiz; ekibimizin ve alt yapımızın gücünü devamlı artırmak, donanımlı, dürüst ve güvenilir olarak müşteri memnuniyetini sağlamaktır.


Bizler uyducu olarak işimizi iyi yapmaktayız. Uyducu arıyorsanız biliniz ki doğru adrestesiniz.



Bilgi almak için temas kurmaktan çekinmeyin.

Bizim işimiz uydu !

Haftanın 7 günü ulasabilir servis ariza bildirimi yapabilirsiniz.
Özkılıç Digital
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Özkılıç Digital 2014 yılında hizmete başlamıştır.Herşeyden önce karşılıklı güven ilişkisine önem vermektedir, uydu işlerini yerine getirdiğimiz hiçbir birey ya da firmanın bizden kaynaklanabilecek herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmaması için tüm gücümüzle gayret göstermekteyiz.

Digitürk yetkili servisi, Uydu kurulum ve arıza servisi olarak hızla gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurarak, son teknolojik ürünleri kullanarak ekonomik, verimli ve işletmeye uygun projeler üretmek çalışmalarımızda temel prensibimizdir.
İletişim Bilgileri
Firma: Özkılıç Digital
Sektörü: Teknoloji » Teknoloji Diğer
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: AHMET BEY
Adres: İhsaniye mah.Okul cad.No:71 Nilüfer
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2471900
Web Sitesi: http://www.bursadigitalozkilic.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özkılıç Digital firma bilgileri. Özkılıç Digital adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özkılıç Digital ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özkılıç Digital firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.